31 januari 2018

Beurs Decoratie

Professionele beurs decoratie van AVI

Veel bedrijven staan een of meerder keren per jaar op een beurs. Deels zult u onderdelen van de uw stand willen hergebruiken maar u wilt zeker ook iets nieuws tonen aan uw bezoeker. In beide gevallen kunnen wij daar een oplossing voor bieden met passende uitstraling. De sfeer van uw beursstand vertelt uw verhaal. Prints op doek hebben meer karakter dan bedrukt PVC of kunststof. Wij kunnen voor u professionele beurs decoratie en aankleding maken voor ieder formaat beursstand. U creëert de juiste stemming voor uw locatie en bezoekers zullen dat aanvoelen.
 

Beurs decoratie met oneindig veel mogelijkheden

De mogelijkheden van AVI in & outdoor prints om uw beursstand aan te kleden zijn eindeloos. Om wanden te creëren kunt u kiezen voor onze presentatiewand, een licht aluminium buizenframe dat u eenvoudig in elkaar kunt klikken. Ook onze decoratiedoeken en textielframes kunnen gebruikt worden als (tussen)wand. Topcovers voor statafels, en rollupbanners zijn zeer geschikt om op verschillende plekken een extra toevoeging te geven aan het totaalbeeld, Of juist om contrast te geven aan het geheel. Onze bedrukte poefs zijn perfecte én praktische reclamedragers. De hoes, met bedrukking op 5 zijdes, is verwisselbaar en de poef is stevig genoeg om op te zitten. Bedrukte lampenkappen zijn ook een zeer mooie toevoeging aan de sfeer van uw stand. Zo zijn er oneindig veel mogelijkheden voor uw beurs decoratie.

 

Uw beurs decoratie op maat

Voor praktische oplossingen bent u bij AVI in & outdoor prints aan het juiste adres. Ons team adviseert u graag, met ons assortiment aan producten dat speciaal geschikt is voor beurs decoratie. Zowel voor maatwerk als voor standaardproducten kunt u bij ons terecht. Wij zoeken voor u oplossingen naar uw zin en helpen u met de uitwerking van uw ideeën. Wij plannen graag een afspraak in om uw wensen door te nemen. Goed om te weten: we produceren in eigen huis en hebben onze eigen grafische studio en atelier voor confectie. Zo blijven de levertijden kort. We kunnen zorgen voor transport naar de desbetreffende beurs. Ook eventuele opslag voor producten zoal beurswanden en andere systemen kunnen we voor u verzorgen.
 

Beurs decoratie mogelijkheden

Bent u benieuwd wat voor u mogelijk is?

Wilt u meer informatie over beurs decoratie? Neem dan gerust contact met ons op. We bekijken graag hoe we uw ruimte zo kunnen inrichten dat deze de juiste sfeer uitstraalt.

Meer weten over beursdecoratie?

Stel uw vraag aan onze specialist